Szavazz a legszimpatikusabb ellenzéki jelöltre

Ebben a kerületben nincs javaslatunk, a lelkiismeretedre bízzuk a döntést!

Az Orbánnak mennie kell! oldal komolyan veszi a választási matematikát. Csak azokban a választókerületekben mutatunk rá egy-egy jelöltre, ahol a számok alapján valóban ő a legesélyesebb arra, hogy legyőzze az Orbán-rezsim jelöltjét.

Ellenzéki megállapodás és elegendő adat hiányában nálatok most nem lehet megnevezni egyetlen ilyen jelöltet.

A kormányváltásért azonban Te is tehetsz!

  1. Menj el szavazni és vigyél el magaddal minél több embert! A Fidesz úgy fél a magas részvételtől, mint ördög a tömjénfüsttől. Minél több kormányváltó járul az urnákhoz, Orbánnak annál biztosabban mennie kell majd.
  2. Óvakodj a kamupártok jelöltjeitől: csak olyan ellenzéki jelöltre add le a szavazatodat, akinek van mérhető teljesítménye!
  3. Listán mindenképpen szavazz a kormányváltásra: húzd be az ikszet valamelyik valódi kormányváltó erő neve és logója mellé!
  4. Ide kattintva megtalálod, hogy hogyan tudsz támogatni minket, ha teheted, vegyél részt a projektünk közösségi finanszírozásában.
  5. Vállalj aktivista munkát az okosszavazás népszerűsítésében, választókerületed legesélyesebb jelöltjének a megismertetésében online az orbannakmenniekell.hu megosztásával, offline pedig azzal, hogy beszállsz a Nyomtass Te Is mozgalomba.
  6. Fontos ismernünk a jogainkat, hogy a választásokon megelőzzük a csalást és a megfélemlítést. További információért látogasson el a TASZ honlapjára.
  7. Hívd a TASZ forródrótját is választásokkal kapcsolatos jogi kérdéseivel, vagy ha visszaélést észlelsz: (30) 722 3356