A kerületben már van visszalépés a jelölt javára!

Magyar Szocialista Párt – Párbeszéd Magyarországért Párt
Bp 18. vk: Újbuda, Budafok-Tétény

Molnár Gyula

Megnézem a térképen
Támogatja: 

Mellette szólnak a számok:

Ők javasolják:

V18
Márki-Zay Péter - rendszervaltas2018.hu
Viszlát kétharmad
Nyomtass Te is!

Nézd meg a videónkat

Miért szavazzak Molnár Gyula -ra?

Mert helyben ő a legesélyesebb. A közvéleménykutatások egyértelműen azt mutatják, hogy Molnár Gyula ismertsége és támogatottsága a legmagasabb a választókerület ellenzéki jelöltjei között. Nem ok nélkül. 

Molnár Gyula országosan ismert politikus, aki pártelnökként is sokat tett az ellenzéki összefogásért. Aktív és elismert közszereplő. A választókerületünkben ma ő a legbiztosabb választás, hogy a csendes többség közös jelöltje és a Fidesz legyőzője legyen április 8-án.

Hódmezővásárhely tanulsága miatt. Lázár János városában bal- és jobboldali választópolgárok mind egy irányba húztak és ugyanarra a jelöltre: a legesélyesebb ellenzékire szavaztak. Az eredmény? Több, mint 15 százalékpontos fölénnyel választották polgármesterré a független Márki-Zay Pétert.

A te választókerületedben Molnár Gyula lehet a következő Márki-Zay, ha a kormányváltást akaró fiatalok is mind őrá szavaznak. 

Mert, ha nem megyünk el szavazni, Orbán örökre a nyakunkon marad. És a nyakunkon marad akkor is, ha elmegyünk, de olyan jelöltre vesztegetjük a voksunkat, aki végül nem képes legyőzni a fideszes jelöltet. A csapdahelyzetre van megoldás. A csöndes többségnek egy irányba kell húznia: ugyanarra az 1 ellenzéki jelöltre kell szavaznia minden választókerületben. A miénkben is.

Ha minden változást akaró polgár Molnár Gyula neve mellé teszi az X-et, Orbán jelöltje biztosan elbukik, a hódmezővásárhelyi dominó pedig nem áll meg nálunk és ledönti végül magát a vezért is.


Mit találsz az orbánnakmenniekell.hu-n?

Ellenszert a trükkös választási rendszerrel szemben.

Orbán Viktor választórendszerében a Fidesznek lejt a pálya. Ha azonban a kormányváltók minden választókerületben egy irányba húznak (vagyis ugyanazt az 1 ellenzéki jelöltet támogatják), már április 8-án véget érhet az Orbán-rendszer.


Mi megmutatjuk, hol, melyik jelölt az az „1”.


Jobb április 8-án egy 1jelölti rendszer, mint utána évekig egy új 1pártrendszer. 

Konkrét segítséget az okosszavazáshoz – a választókerületedre szabva!

Az ellenzéki pártok nem tudtak megállapodni a hatékony együttműködésről. Ezért most nekünk, választópolgároknak kell okosabbnak lennünk náluk. Április 8-án nem arra a kormányváltó jelöltre kell szavaznunk, aki a legszimpatikusabb, hanem arra, aki a legesélyesebb. Ezt az oldalt azért készítettük, hogy minden választókerületben a választási matematika alapján mutassuk meg, ki az az 1.


Jobb ma 1 kompromisszum helyben, mint újabb 4 év Orbánnak az ország élén.
 


Hogyan dönthetjük meg Orbán rezsimjét már most, április 8-án?

Okosszavazással! Ésszel ikszelve kikerüljük a rendszer csapdáit.

Mi nem pártszempontok alapján mutatunk rá a legesélyesebb kormányváltó jelöltekre. Az esélyek kiszámításakor figyelembe vesszük az adott politikus ismertségét, helyben és országosan végzett munkáját, a jelenleg mérhető támogatottságát és ha van, a korábbi választási eredményeit.


A 2018-as választáson okosszavazásra van szükség ahhoz, hogy aztán majd kijavíthassuk a rendszert, és többé ne kelljen választani a szívünk és az eszünk jelöltje közt.

Egyszeri összefogással! A különbségek helyett a hasonlóságokra összpontosítunk.

Az ellenzéki pártok együttműködése sajnos elégtelen. Most nekünk, választópolgároknak kell szövetséget kötnünk egymással, méghozzá pártállástól és világnézettől függetlenül. A kormányváltó szövetségünk persze csak átmeneti: egyetlen pillanatra és egyetlen céllal jön létre. Hogy megállítsuk egy olyan rendszer kiépülését, amely lenyúlásokra és félelemkeltésre épül.


Ma együttműködünk egymással, hogy holnaptól megint versenghessünk. Ahogy egy normális demokráciában szokás.


Mit tehetsz a kormányváltásért Te?

Add tovább az információt!

Csatlakozz az okosszavazáshoz és győzz meg erről minél több embert.

Oszd meg ezt az oldalt Facebook-posztban, mobilról Messengeren is, Twitteren vagy Tumblren. Küldd el a linket emailben, vagy beszélj az oldalról és a közösségünkről személyesen az ismerőseidnek, rokonaidnak, szomszédjaidnak.

Minél több választókerületben minél több okosszavazó lesz, annál nagyobb az esélye, hogy a kormányváltás csak azért is megtörténik már most, 2018-ban.

De a legelső, hogy menj el szavazni és szavazz okosan. Ha kell segítség beazonosítani a pontos helyszínt, ahol Neked szavaznod kell, akkor kattints ide.

Csatlakozz a támogatókhoz!

Ide kattintva megtalálod, hogy hogyan tudsz támogatni minket, ha teheted, vegyél részt a projektünk közösségi finanszírozásában.

Vállalj aktivista munkát az okosszavazás népszerűsítésében, választókerületed legesélyesebb jelöltjének a megismertetésében online az orbannakmenniekell.hu megosztásával, offline pedig azzal, hogy beszállsz a Nyomtass Te Is mozgalomba.

Fontos ismernünk a jogainkat, hogy a választásokon megelőzzük a csalást és a megfélemlítést. További információért látogasson el a TASZ honlapjára.

Hivhatja a TASZ forródrótját is választásokkal kapcsolatos jogi kérdéseivel, vagy ha visszaélést észlel: (30) 722 3356

A Közös Ország Mozgalom által készített felmérések alapján Molnár Gyula jelöltet javasoljuk

Ők javasolják a jelöltet:

  • V18
  • Márki-Zay Péter - rendszervaltas2018.hu
  • Viszlát kétharmad
  • Nyomtass Te is!